
Sopar Maridatge | Dijous 3 de març 2016


SOPAR:
1.m. Àpat que es fa al vespre.
2.m. Conjunt d’aliments que es mengen per sopar.
3. Sopar de duro: Fet de poca volada presentat com a magnífic.
4. v. intr. Fer l’àpat del vespre.
MARIDATGE:
De maridar.
1 .m. Casament d’una dona
2. m. Unió, enllaç.
3. m. Exacció que cobrava el rei per recollir cabals destinats al dot d’una filla o d’una germana.
Per primer cop a Barcelona, la gastronomia tailandesa es presenta de la mà dels millors vins. Una experiència dissenyada per la Xef de Thai Barcelona (Pattamaporn Khawsmalee) i l’enòleg de Bodegas Inurrieta (Kepa Sagastizabal) que, tot salvant les diferències idiomàtiques i culturals, han treballat per oferir-nos la millor comunió entre la riquesa de les terres navarreses i la sapiència del sud de Tailàndia. Una nova manera d’apreciar les delícies de la cuina thai.
És així com dues tradicions tan diferents com l’asiàtica i la mediterrània troben una nova manera de combinar-se i fer-nos gaudir en forma de sopar maridatge.
El proper dijous 3 de març, Thai Barcelona | Royal Cuisine cedeix la paraula a Kepa Sagastizabal i Pattamaporn Khawsamlee per guiar-nos a traves d’un exclusiu viatge de sabors i matisos, fruit de la simbiosi entre dues cultures i les seves tradicions.
PLATS DEGUSTACIÓ
Poh PIa Yuang Tood – เนื้อสะเต๊ะ
Rotllets de primavera farcits de verdures, bolets i carn de porc
Kanom Gib Khung – ขนมจีบ
Farcellets de llagostins i castanyes d’aigua cuites al vapor
Poh Pia Sod –ปอเปี๊ยะสด
Rotllets de pasta fresca d’arròs farcits d’hortalisses, carn de cranc, enciam, menta i cacauets, acompanyats amb salsa de tamarinde
Kai Pad King –ไก่ผัดขิง
Saltat de pit de pollastre filetejat amb assortiment de verdures i gingebre fresc.
Ped Sam Rod –หอยเชลย่าง
Ànec rostit amb verdures saltades amb salsa agredolça de la casa
Kaeng Som Pla Tood Pakruam –ปลานึ่งซีอิว้
Orada arrebossada amb verdures i salsa especial de la Xef
Pattamaporn Khawsamlee
POSTRES
Khao Niao Muamuang – เนื้อสะเต๊ะ
Arròs cuit amb llet de coco, acompanyat amb mango fresc i gelat de coco, tot cobert amb cacauet picat
50,00 €
Preu per persona. 10% iva inclòs.
Menú disponible, només amb reserva, dijous 3 de març del 2016 durant el servei del sopar.
Places limitades
Selecció de Vins | Maridatge
Bodega Inurrieta | Una altra manera d’entendre el vi
El nom de Inurrieta fa referència a les terres on els avantpassats de la família cultivaven vinyes fa gairebé un segle. Les noves generacions van escollir aquest nom en homenatge a aquests éssers estimats que tan adoraven el vi.
La inquietud i el record van moure els propietaris a buscar un paratge privilegiat i incomparable per al cultiu del cep. Les hores de sol, la qualitat de la terra, la disposició del terreny, el vent i la presència del riu van ser determinants a l’hora de triar aquest lloc, buscat amb tanta frisança.
El retrobament amb la tradició amb què havien crescut va fer possible aquest projecte, que va començar l’any 1.999 amb la plantació de les primeres vinyes, i que a dia d’avui ha donat els fruits amb uns vins de Inurrieta que parlen per si sols.
“A Inurrieta treballem només amb el raïm de les nostres vinyes. Així ens assegurem d’oferir vins singulars”

“En Inurrieta mimem la terra perquè cada carràs de raïm arribi a la bodega en la seva màxima esplendor”

“Inurrieta és una bodega jove, però la nostra família gaudeix d’una llarga tradició en el món del vi.”

El control integral del procés es completa en una bodega que compta amb 7.000m2 de planta. El disseny ha seguit criteris pràctics, higiènics, enològics i d’operativitat. La bodega té capacitat per albergar més de 4 milions de litres de vi, entre dipòsits, ampollers i sala de bótes.
Un dels punts més atractius per al visitant de Bodega Inurrieta és la impressionant sala de bótes amb control de temperatura i humitat, així com de renovació de l’aire durant tot l’any. En aquesta sala ens trobem amb cinc tipus de bóta; tres de roure francès i dues de roure americà; que busquen els diferents matisos que cada un d’aquests artesans boters poden aportar a la nostra gama de vins.