
Tailàndia a la Cuina | Barcelona a la Bodega

A Thai Barcelona | Royal Cuisine ens honra ser l’únic restaurant tailandès d’Espanya guardonat amb el segell Thai Select Premium. La cuina tailandesa és la nostra especialitat i la nostra passió. Però a l’hora de servir vins preferim buscar-los més a prop i quedar-nos amb una de les millors D. O. del món: el Penedès; una regió que, a l’abric de la muntanya de Montserrat, queda protegida de glaçades i produeix una gran varietat de ceps. El passat 23 de maig, l’equip de sala de Thai Barcelona vam visitar la cava de Rovellats i vam poder aprendre tot el que cal saber sobre vins i caves de la millor manera que es pot fer: sobre el terreny.
Josep Cardona, un dels propietaris de la cava, pertany a la tercera generació d’una família viticultora que es dedica al cultiu de vinyes i la producció de vins i caves des de principis del segle XX en un dels enclavaments més importants del Penedès. Va ser ell qui ens va explicar tot el procés que cal seguir fins a tenir un bon vi a taula; un dels punts més importants és, sens dubte, vetllar per una bona qualitat i no per una gran quantitat. Vam sortir confirmant que la nostra elecció era encertada: els vins i caves Rovellats són el maridatge ideal per a un àpat a la tailandesa.
El dia acompanyava un equip que, nascut al sud-est asiàtic, provava per primer cop què volia dir beure d’un porró.